Koppelingen

Wanneer u gebruik maakt van boekhoudsoftware kunt u deze koppelen aan het KMS. Deze koppeling kunnen wij voor u verzorgen. Er is wel één maar, het boekhoudpakket moet deze functie wel beschikbaar hebben. Echter veruit de meeste boekhoud pakketten hebben deze mogelijkheid.

Voordelen

U heeft veel minder werk! Alle data zoals debiteurgegevens en productgegevens komen uit uw boekhoudpakket. Alle aanpassingen en bestellingen worden ingeschoten in uw boekhoudpakket zodat u alles kunt afhandelen via uw vertrouwde boekhoudpakket. Het voorkomt dubbel werk zoals het inboeken van de orders in het boekhoudsysteem. Daarnaast kunt u geen fouten maken tijdens het inboeken van de orders of het selecteren van de juiste debiteur.

Accountview
AFAS
Exact
Snelstart
King
Wefact
SAP
Twinfield
Unit 4
Minox
Informer

Wat komt er zoal uit mijn boekhoudpakket

Afhankelijk welke mogelijkheden er zijn kunnen wij de klant data eruit halen (debiteur gegevens) en de producten zoals artikel nummer, prijs, prijsafspraak, voorraad, omschrijving, maten, kleuren en afbeeldingen.


Wij zijn een software ontwikkelingsbedrijf en kunnen daardoor alle mogelijke wensen die u heeft doorgaans in vervulling brengen. Heeft u dus een specifieke vraag dan kunnen wij u helpen.

Wanneer u een webshop heeft of een webshop naast het KMS wilt realiseren kunnen wij dit ook voor u realiseren. Wij bouwen ook webshops website en online catalogussen.