Wij hebben de oplossing!

Voor medewerkers in de buitendienst van gemeentes en steden bieden wij een geavanceerd kledingmanagementbeheer, speciaal ontworpen om te voldoen aan de strikte eisen gesteld door de overheid. Onze oplossing garandeert dat uw teamleden uitgerust zijn met de juiste bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen, essentieel voor het uitvoeren van hun taken op een veilige en efficiënte wijze.

Via ons beveiligde online portaal wordt elke medewerker verwelkomd in een omgeving die geheel op hun behoeften is afgestemd. Hierin worden uitsluitend die artikelen weergegeven die voor hun specifieke functie en taken relevant zijn. Dit gepersonaliseerde systeem wordt verder versterkt door de mogelijkheid om voor elke werknemer een individueel budget vast te stellen, wat een rechtvaardige en doelmatige verdeling van middelen faciliteert. Daarnaast bieden wij de optie om limieten te stellen aan de hoeveelheid te bestellen artikelen, waardoor u altijd een duidelijk overzicht behoudt van de uitrusting van elk teamlid.

Deze helderheid en controle zijn onmisbaar voor het beheren van uw bedrijfskleding. Ze stellen u niet alleen in staat om proactief verlies en diefstal van essentiële uniformonderdelen te voorkomen, maar ook om een gestructureerd systeem te implementeren voor het terugnemen en veilig recyclen van de kleding. Dit draagt niet alleen bij aan de operationele efficiëntie van uw organisatie, maar ondersteunt tevens uw inzet voor milieuverantwoordelijkheid.

Onze kledingmanagementoplossing is dus niet alleen een investering in de veiligheid en professionaliteit van uw buitendienstmedewerkers, maar ook in de duurzaamheid van uw gemeente of stad. Ontdek hoe onze aanpak uw organisatie kan transformeren, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een groenere en meer verantwoorde toekomst.


Innovationsoft regelt dit allemaal voor je.

Ontdek hoe configureerbaar en efficiënt het is – Wat is KMS en waarom heb je het nodig?

Meer informatie

Alle oplossingen


Corporate-Workwear

Corporate-Workwear

MEER
Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

MEER
Bouw

Bouw

MEER
BOA’s en Overheid

BOA’s en Overheid

MEER
Politie en veiligheid

Politie en veiligheid

MEER
Gemeentelijk

Gemeentelijk

MEER
Industrie

Industrie

MEER
Distributie

Distributie

MEER
Slepen om te navigeren