Ontdek Innovationsoft, uw partner voor optimaal beheer van werkkleding

Onze KMS-oplossingen (Kleding Management Systeem) zijn gericht op grote bedrijven die een uitgebreid beheer van hun werkkleding nodig hebben, maar ook op kleinere bedrijven die hun eigen interne werkkleding willen beheren.


Wij hebben de oplossing!

Voor industriële bedrijven die het belang van veiligheid en duurzaamheid op de werkplek vooropstellen, bieden wij een revolutionaire oplossing voor het bestellen van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Ons platform, ontworpen met het oog op gebruiksgemak en beveiliging, stelt uw medewerkers in staat om toegang te krijgen tot een speciaal voor hen geselecteerd assortiment van hoogwaardige uitrustingen.

Wij begrijpen het belang van een op maat gemaakte benadering in een sector waar elke functie unieke vereisten heeft. Daarom biedt ons systeem de mogelijkheid om voor elke medewerker een individueel budget vast te stellen of maximale bestelhoeveelheden te definiëren. Deze functionaliteit garandeert een efficiënte allocatie van middelen en zorgt ervoor dat u een gedetailleerd overzicht behoudt van wie welke items in bezit heeft, wat essentieel is voor het handhaven van de veiligheidsnormen en het bevorderen van verantwoordelijkheid binnen uw team.

Daarnaast stelt ons platform u in staat om proactief verlies te beheren en biedt het een gestroomlijnd proces voor de inzameling van kleding voor recyclingdoeleinden. Dit draagt niet alleen bij aan de veiligheid op de werkplek, maar ondersteunt ook uw bedrijf in het nastreven van duurzaamheidsdoelstellingen door het minimaliseren van afval.

Kies voor ons platform om de uitgifte van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen binnen uw organisatie te optimaliseren. Bevorder een veilige werkomgeving en draag tegelijkertijd bij aan een groenere planeet. Laten we samenwerken aan een veiligere en duurzamere toekomst voor uw industriële onderneming.

Lees hier meer
Oplossingen voor de industrie

Corporate-Workwear

Corporate-Workwear

Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Bouw

Bouw

BOA’s en Overheid

BOA’s en Overheid

Politie en veiligheid

Politie en veiligheid

Gemeentelijk

Gemeentelijk

Industrie

Industrie

Distributie

Distributie