Ontdek Innovationsoft, uw partner voor optimaal beheer van werkkleding

Onze KMS-oplossingen (Kleding Management Systeem) zijn gericht op grote bedrijven die een uitgebreid beheer van hun werkkleding nodig hebben, maar ook op kleinere bedrijven die hun eigen interne werkkleding willen beheren.


Wij hebben de oplossing!

Ons KMS biedt gebruiksvriendelijke portaaloplossingen voor het bestellen, volgen en beheren van werkkleding. Zo kunt u uw voorraad bijhouden en het uw medewerkers gemakkelijker maken om zichzelf te beheren via onze eenvoudige interne privéwebshop.

Ze stroomlijnen het bestelproces, verhogen de productiviteit van medewerkers en bieden inzichtelijke gegevens voor effectief kleding- en budgetbeheer.

U kunt uw volledige kledingassortiment, logo’s en aangepaste kledingaanpassingen toevoegen. Inclusief de wensen van werknemers: bijvoorbeeld maten of kledingaanpassingen. Logomanagement met het logo van uw bedrijf en bijvoorbeeld een EHBO-logo.

Er zijn opties voor magazijn- en voorraadbeheer. We hebben verschillende koppelingen met boekhoudpakketten en natuurlijk bieden we ERP-koppelingen, bijvoorbeeld SAP.

Lees hier meer
Oplossingen voor de industrie

Corporate-Workwear

Corporate-Workwear

Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Bouw

Bouw

BOA’s en Overheid

BOA’s en Overheid

Politie en veiligheid

Politie en veiligheid

Gemeentelijk

Gemeentelijk

Industrie

Industrie

Distributie

Distributie