Wij hebben de oplossing!

Voor bouwondernemingen, waar veiligheid van het hoogste belang is, bieden wij een optimale en uitgebreide service voor het bestellen van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij begrijpen dat de veiligheid van elke medewerker essentieel is voor het succesvol uitvoeren van bouwprojecten. Daarom hebben wij een gebruiksvriendelijk, beveiligd portaal ontwikkeld waar medewerkers toegang kunnen krijgen tot een speciaal voor hen geselecteerde reeks producten.

Om een effectief beheer van de bedrijfsuitgaven te waarborgen, biedt ons systeem de mogelijkheid om voor elke medewerker een persoonlijk budget vast te stellen, evenals maximale bestelhoeveelheden. Deze functionaliteit zorgt ervoor dat u een nauwkeurig overzicht behoudt van wie welke items in bezit heeft, wat bijdraagt aan het verminderen van verlies en het vergemakkelijken van het recyclingproces van de kleding.

Wij zijn toegewijd aan het leveren van een oplossing die niet alleen de veiligheid en compliance op de werkplek verhoogt, maar ook bijdraagt aan duurzaamheid door het faciliteren van het inzamelen van kleding voor recycling. Onze service staat garant voor een naadloze ervaring van het selecteren tot het bestellen van de vereiste uitrusting, waardoor bouwondernemingen zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten zonder zich zorgen te hoeven maken over de bescherming van hun werknemers.

Kies voor onze gespecialiseerde oplossing om de veiligheid en professionaliteit van uw team te waarborgen, terwijl u tevens de bedrijfskosten efficiënt beheert. Laat ons u helpen bij het creëren van een veiligere werkomgeving met onze gebruiksvriendelijke, kosteneffectieve en duurzame benadering voor het bestellen van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.


Innovationsoft regelt dit allemaal voor je.

Ontdek hoe configureerbaar en efficiënt het is – Wat is KMS en waarom heb je het nodig?

Meer informatie

Alle oplossingen


Corporate-Workwear

Corporate-Workwear

MEER
Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

MEER
Bouw

Bouw

MEER
BOA’s en Overheid

BOA’s en Overheid

MEER
Politie en veiligheid

Politie en veiligheid

MEER
Gemeentelijk

Gemeentelijk

MEER
Industrie

Industrie

MEER
Distributie

Distributie

MEER
Slepen om te navigeren