Wij hebben de oplossing!

Ons werkkledingbeheersysteem is ontworpen voor kledingfabrikanten en leveranciers, maar ook voor uw eigen interne kledingbeheer. Het is een intelligente totaaloplossing en zeer innovatief.

Ons KMS heeft drie portalen, één voor u als kledingleverancier of -fabrikant, één voor uw klant en één portaal voor de drager/werknemer van uw klant. Dit maakt de bediening zeer eenvoudig en overzichtelijk.

U kunt uw complete kledinglijn, logo’s en kledingaanpassingen toevoegen. Inclusief klantverzoeken. Bijvoorbeeld maten of kledingaanpassingen. Logomanagement met het logo van uw klant en bijvoorbeeld een EHBO-logo toegevoegd.

Op deze manier kunnen uw klanten gemakkelijk en overzichtelijk bij u bestellen en hebben ze een overzicht van wat hun medewerkers bestellen. Op deze manier biedt u een goede B2B service en blijven uw klanten bij u omdat u het uzelf, maar vooral uw klanten zo gemakkelijk maakt.

Je stroomlijnt het bestelproces, verhoogt de productiviteit van je medewerkers en levert inzichtelijke gegevens voor effectief kleding- en budgetbeheer.

Alle oplossingen


Corporate-Workwear

Corporate-Workwear

MEER
Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

MEER
Bouw

Bouw

MEER
BOA’s en Overheid

BOA’s en Overheid

MEER
Politie en veiligheid

Politie en veiligheid

MEER
Gemeentelijk

Gemeentelijk

MEER
Industrie

Industrie

MEER
Distributie

Distributie

MEER
Slepen om te navigeren